Free Energy | searching for free energy and discussing free energy

News announcements and other topics => News => Topic started by: 4Tesla on April 27, 2009, 07:56:14 PM

Title: Site database problems
Post by: 4Tesla on April 27, 2009, 07:56:14 PM
This site still has problems... only 135 users online and the server can't handle it... Stefan, I thought you were going to switch hosts?

Tesla
Title: Re: Site database problems
Post by: Pirate88179 on April 27, 2009, 08:29:57 PM
Yes, I have received the error messages when trying to post.  This has been since Saturday.

Bill
Title: Re: Site database problems
Post by: Pirate88179 on April 27, 2009, 09:11:06 PM
I am using Firefox with Ad Blocker and No Script ad ons.  Still get the error messages a lot.

Bill
Title: Re: Site database problems
Post by: hartiberlin on April 27, 2009, 10:51:41 PM
Well, yes, there are in this moment some issues with the database
server.

I will move tommorow the forum to the new SMF software version
and might also move to a new cluster.

It could be, that tommorow the forum will not be reachable for about 24 hours.

Regards, Stefan.
Title: Re: Site database problems
Post by: Pirate88179 on April 27, 2009, 11:57:53 PM
Stefan:

Thank you and good luck.  Man, what will we all do with out the forum for 24 hours?  I may have withdrawal symptoms.

Seriously, thanks for working on this Stefan.  You may want to make a general announcement of the forum down time in the masthead where most will see it so they know it is for a good reason.

Bill
Title: Re: Site database problems
Post by: hansvonlieven on April 28, 2009, 12:45:56 AM
For me the forum has become virtually unusable. It keeps telling me that there are connection problems and it takes many attempts to get through, only to break up again at the next link.

I hope this message gets through, not many posts have just lately.

Good luck Stefan, It appears you have your work cut out.

Hans von Lieven
Title: Re: Site database problems
Post by: fuzzytomcat on April 28, 2009, 06:36:18 AM
WoW , I wonder what happened to my post it appears to have been deleted and not by me ...... censorship telling members why the problem ..... should have posted it in "can't live without the truth" where anything goes ......
Title: Re: Site database problems
Post by: 4Tesla on April 28, 2009, 08:22:34 AM
WoW , I wonder what happened to my post it appears to have been deleted and not by me ...... censorship telling members why the problem ..... should have posted it in "can't live without the truth" where anything goes ......


 ???  What are you talking about?
Title: Re: Site database problems
Post by: fuzzytomcat on April 28, 2009, 09:14:21 AM


 ???  What are you talking about?

Hey 4Tesla,

Between posts #1 and #2 (now) from Pirate88179 on this thread , I posted what exactly the problem was and Pirate88179 said he used Foxfire .....da da da ..... (which should be post #3) my post was deleted (which should be post #2) by someone other than me, and there is only "ONE" other person that can delete a post, he also posted on this thread .........
Title: Re: Site database problems
Post by: Pirate88179 on April 28, 2009, 09:21:54 AM
@ fuzzy:

I remember your post.  Actually, that was why I posted about using Firefox with NoScript.  Your post said something like, and feel free to correct me if I am wrong, No wonder with all of the scripts that have to load before the page can even begin to load....etc.  You went on to list the scripts that were loading.  I believe you even tossed in a comment about how this is a "money" site, or something like that. That is why I posted about no script.  And now, you are correct, your post is gone for whatever reason.  I would not jump to conclusions as a lot of things might have happened.  but, I do remember reading it and it inspired my post that followed.

Bill
Title: Re: Site database problems
Post by: fuzzytomcat on April 28, 2009, 09:27:33 AM
@ fuzzy:

I remember your post.  ........

Bill

Thanks Pirate88179 for the conformation, your a straight up guy !!

Fuzzy
 :)
Title: Re: Site database problems
Post by: Michelinho on April 28, 2009, 09:35:53 AM

Hi all,

I also have read fuzzytomcat's post, maybe it did hit the nail on the head a little to hard for some...  ::)

Take care,

Michel