Language: 
To browser these website, it's necessary to store cookies on your computer.
The cookies contain no personal information, they are required for program control.
  the storage of cookies while browsing this website, on Login and Register.

GDPR and DSGVO law

Storing Cookies (See : http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm ) help us to bring you our services at overunity.com . If you use this website and our services you declare yourself okay with using cookies .More Infos here:
https://overunity.com/5553/privacy-policy/
If you do not agree with storing cookies, please LEAVE this website now. From the 25th of May 2018, every existing user has to accept the GDPR agreement at first login. If a user is unwilling to accept the GDPR, he should email us and request to erase his account. Many thanks for your understanding.
Amazon Warehouse Deals ! Now even more Deep Discounts ! Check out these great prices on slightly used or just opened once only items.I always buy my gadgets via these great Warehouse deals ! Highly recommended ! Many thanks for supporting OverUnity.com this way.

User Menu

Tesla Paper

Free Energy Book

Get paid

Donations

Please Donate for the Forum.
Many thanks.
Regards, Stefan.(Admin)

A-Ads

Powerbox

Smartbox

3D Solar

3D Solar Panels

DC2DC converter

Micro JouleThief

FireMatch

FireMatch

CCKnife

CCKnife

CCTool

CCTool

Magpi Magazine

Magpi Magazine Free Rasberry Pi Magazine

Battery Recondition

Battery Recondition

Arduino

Ultracaps

YT Subscribe

Gravity Machines

Tesla-Ebook

Magnet Secrets

Lindemann Video

Navigation

Products

Products

WaterMotor kit

Statistics

  • *Total Members: 83853
  • *Latest: jb45

  • *Total Posts: 521917
  • *Total Topics: 15552
  • *Online Today: 44
  • *Most Online: 103
(December 19, 2006, 11:27:19 PM)
  • *Users: 4
  • *Guests: 22
  • *Total: 26

Author Topic: Problems since the last O.U. Update?  (Read 8904 times)

Offline Pirate88179

  • elite_member
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 8365
Problems since the last O.U. Update?
« on: January 03, 2015, 07:44:09 AM »
Is any one else having some trouble on this site since Stefan (our gracious host) did an update about 3-4 weeks ago?

What I am seeing is....I have to log on every time I access the site, even though, I check the box that says.."keep me logged in".

Not a big deal really but there is more....

Almost every time I make a post...I write it...and then hit the post button and I get..."Unable to access the site SMF servers may be busy."  or something like that.

I also get a similar message when just trying to read some posts.  I have tried exiting out and then trying another browser.  I am using Firefox, but then try Chrome, and also IE.  I still get the server is busy message.  Probably 20 times this past week alone.

I am running ad block plus on firefox but have disabled it for this site.  It makes no difference.  I have cookies enabled.  I do not use any add ons on chrome or IE and still get the same message.

My question is...is anyone else seeing this?  Or, is is just me?

Thanks,

Bill

Free Energy | searching for free energy and discussing free energy


Offline luc2010

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #1 on: January 03, 2015, 07:54:27 AM »
Hi Bill,

 like this one?


Best Regards
luc2010

Offline Pirate88179

  • elite_member
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 8365
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #2 on: January 03, 2015, 08:01:29 AM »
Hi Bill,

 like this one?


Best Regards
luc2010

Luc:

Exactly like that.  Do you see this often?

Bill

Free Energy | searching for free energy and discussing free energy

Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #2 on: January 03, 2015, 08:01:29 AM »
Sponsored links:




Offline luc2010

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #3 on: January 03, 2015, 08:16:08 AM »
Luc:

Exactly like that.  Do you see this often?

Bill
         I thought I was having my own pb.

Sometimes repeated  but not often.

Rgrds
luc2010

Offline CANGAS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 235
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #4 on: January 03, 2015, 11:06:05 AM »
Is any one else having some trouble on this site since Stefan (our gracious host) did an update about 3-4 weeks ago?

What I am seeing is....I have to log on every time I access the site, even though, I check the box that says.."keep me logged in".

Not a big deal really but there is more....

Almost every time I make a post...I write it...and then hit the post button and I get..."Unable to access the site SMF servers may be busy."  or something like that.

I also get a similar message when just trying to read some posts.  I have tried exiting out and then trying another browser.  I am using Firefox, but then try Chrome, and also IE.  I still get the server is busy message.  Probably 20 times this past week alone.

I am running ad block plus on firefox but have disabled it for this site.  It makes no difference.  I have cookies enabled.  I do not use any add ons on chrome or IE and still get the same message.

My question is...is anyone else seeing this?  Or, is is just me?

Thanks,

Bill


Yesterday had to manually log in, which scared me until I finally remembered where my password was written down.

Your trouble may, of course, be simply weather in your area. Especially pernicious if you are using dial-up.

Most likely, the snooping MIBs have amped up their surveillance scanners high enough to jam your computer. Happens to me ALL THE TIME. Eventually they will figure out that I am such an idiot that I am harmless and leave me alone. 

Aluminum foil helmets don't seem to work. I may stop using them.


Good luck
CANGAS 130

Free Energy | searching for free energy and discussing free energy

Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #4 on: January 03, 2015, 11:06:05 AM »
Sponsored links:




Offline Pirate88179

  • elite_member
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 8365
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #5 on: January 03, 2015, 11:12:20 AM »

Yesterday had to manually log in, which scared me until I finally remembered where my password was written down.

Your trouble may, of course, be simply weather in your area. Especially pernicious if you are using dial-up.

Most likely, the snooping MIBs have amped up their surveillance scanners high enough to jam your computer. Happens to me ALL THE TIME. Eventually they will figure out that I am such an idiot that I am harmless and leave me alone. 

Aluminum foil helmets don't seem to work. I may stop using them.


Good luck
CANGAS 130

Thanks, but, I am connected using a broadband connection of 17mbps.  My new computer is up to date and no virus issues.  I too am an idiot but they do not leave me alone either.

Bill

Offline TinselKoala

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13968
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #6 on: January 03, 2015, 02:12:34 PM »
I have noticed some different behaviour wrt cookies. The "Busy signal" happens at about the same frequency as it has all along for me, it's just the capacity of the server, bandwidth, etc. and I don't think it's unusual or different.  But if I log in from a thread instead of from the "home" page, it seems that the thread and the home page must use different cookies or something, because I can apparently be logged in to a thread but not to the home page, sometimes. And sometimes if I log out on a thread page, I may be still logged on on another thread. Or something. My browser is supposed to delete the login cookie when I close the main page. So I don't actually know if it is only the site that is acting strangely, or if it is a combination of my browser settings and the site's new way of handling the login cookie.
For example, a couple of hours ago I logged in and instead of being taken back to the same thread page or to the home page, I was taken to a _PM_ page where I had been writing a message. That's never happened before.

Free Energy | searching for free energy and discussing free energy

Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #6 on: January 03, 2015, 02:12:34 PM »
Sponsored links:




Offline orbut 3000

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 247
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #7 on: January 03, 2015, 04:48:34 PM »
My browser displays threads under the address overunity.com and the homepage as www.overunity.com.


www.overunity.com != overunity.com. and that means separate cookies.

Offline Pirate88179

  • elite_member
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 8365
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #8 on: January 03, 2015, 07:56:46 PM »
I have noticed some different behaviour wrt cookies. The "Busy signal" happens at about the same frequency as it has all along for me, it's just the capacity of the server, bandwidth, etc. and I don't think it's unusual or different.  But if I log in from a thread instead of from the "home" page, it seems that the thread and the home page must use different cookies or something, because I can apparently be logged in to a thread but not to the home page, sometimes. And sometimes if I log out on a thread page, I may be still logged on on another thread. Or something. My browser is supposed to delete the login cookie when I close the main page. So I don't actually know if it is only the site that is acting strangely, or if it is a combination of my browser settings and the site's new way of handling the login cookie.
For example, a couple of hours ago I logged in and instead of being taken back to the same thread page or to the home page, I was taken to a _PM_ page where I had been writing a message. That's never happened before.

Interesting.

I forgot to mention that, since I have to now log in every time, after I log in it always takes me to the community page and not the home page like it used to.  I have not made any changes to my browser...cookies, etc. since the last update....also, as I mentioned, this is the same no matter what browser I use.

Bill

Free Energy | searching for free energy and discussing free energy

Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #8 on: January 03, 2015, 07:56:46 PM »
3D Solar Panels

Offline CANGAS

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 235
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #9 on: January 04, 2015, 05:13:30 AM »
Just now logged in as a science experiment.

Great Scott! Everything is normal the way it's been for weeks and months. How did that happen?!  :o


Regards
CANGAS 131

Offline gri

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
~Gri to CANGAS~
« Reply #10 on: January 04, 2015, 09:17:45 AM »
(http://avatars.simplemachinesweb.com/smf/avatar_4594.jpg)

Are you still in an aluminium foil helmet ?

Global Quotes do not work long before the last update.

Just two separate global quotes - are being displayed as nested:

Quote from: CANGAS
Aluminum foil helmets don't seem to work. I may stop using them.


Quote from: CANGAS
Just now logged in as a science experiment.
Great Scott! Everything is normal
the way it's been for weeks and months.

[/url]

Free Energy | searching for free energy and discussing free energy

~Gri to CANGAS~
« Reply #10 on: January 04, 2015, 09:17:45 AM »
3D Solar Panels

Offline Pirate88179

  • elite_member
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 8365
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #11 on: January 19, 2015, 03:05:50 AM »
Has anyone else had a problem logging in?  I tried 15 times over the past hour and kept getting that
same message that the server may be busy.

I also lost 2 posts as, once I logged in, made a post and then...before it posted it said the server is busy.

I also lost this post 2 times.

I hit the back button on my browser but...message was gone.  I had copied it and pasted it to try again, but,
same problem.

Maybe it is just me.

Bill

Offline synchro1

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4207
Re: Problems since the last O.U. Update?
« Reply #12 on: January 19, 2015, 04:08:15 AM »
Has anyone else had a problem logging in?  I tried 15 times over the past hour and kept getting that
same message that the server may be busy.

I also lost 2 posts as, once I logged in, made a post and then...before it posted it said the server is busy.

I also lost this post 2 times.

I hit the back button on my browser but...message was gone.  I had copied it and pasted it to try again, but,
same problem.

Maybe it is just me.

Bill


@Pirate8879,

While you're logged onto a thread, pull your "Favorites Bar" down, then peg the thread to your favorites bar. Next time you log in select the site from thread favorite then click home and you should be fully logged onto the general page.

 

OneLink